De halve marathon in Leiden

Vandaag, 1 oktober 2013, heb ik me ingeschreven voor de halve marathon van Leiden op 18 mei. Ik heb me ook ingeschreven voor de 10km van de marathon van Rotterdam op 13 april als voorbereiding. Dit betekend dus dat me niet de hele winter mag verschuilen onder het dekentje op de bank maar waarschijnlijk de kou, regen, wind, sneeuw en storm moet gaan trotseren zodat ik met een mooie tijd in Leiden over de finish ga!

bron

18 mei pas?! Dat duurt nog 7,5 maand! Ja ik weet het, het duurt nog wel even voordat het zo ver is. Ik heb ook gekeken naar halve marathons die eerder in 2014 plaatsvinden maar deze leek me erg leuk. Ik heb nu tijd genoeg om te trainen dus dan zal het helemaal goed komen! Tijdens de CPC loop in Den Haag op 9 maart zit ik in het vliegtuig van New York naar huis dus dat ging ‘m ook niet worden.

Hier op mijn blog ga ik (naast allerlei andere dingen) bijhouden hoe het trainen voor de halve marathon me af gaat. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

Leave a Reply