Diary #9

collage1Maandag ging ik naar school in Maastricht voor een les HTML5 en Documentary en in de namiddag naar mijn nicht in Geleen om een buikfoto te maken, op de terug weg werd het donker en maakte ik de foto linksboven. ‘s Avond liep ik 5km en mijn vriend fietste mee. Ik wilde graag even kijken hoe het met mijn schenen ging omdat ik zondag de Bruggenloop in Rotterdam (15km) ging lopen.

Met mijn schenen ging het gelukkig prima dus ik had vertrouwen in zondag. Wat leuk was is dat ik van de Nike plus app de herinnering kreeg dat ik 9 maanden geleden begonnen ben met hardlopen, is dat alweer zo lang geleden?

Dinsdag ging ik ook naar school voor een les Multimedia Storytelling en in de bus terug naar het station maakte ik de foto linksboven op de Wilhelminabrug. Woensdag ging ik overdag naar school en werkte ik ‘s avonds omdat de koopavond van donderdag naar woensdag was verplaatst.

collage2

Donderdagavond was natuurlijk pakjesavond! Samen met oma, mama en mijn vriend (mijn vader moest helaas werken) vierden we dat bij ons thuis. Eerst gourmetten en daarna cadeautjes, we hadden geen surprise’s maar iedereen had voor elkaar cadeautje’s gekocht. Mijn moeder is heel goed in dichten en stopte bij haar cadeau’s hilarische gedichten! Omdat ik bezig ben met uitzet sparen kreeg ik daar veel voor, zo kreeg ik een awesome blik en veger van het merk Pylones, en allerlei andere schoonmaakspullen maar ook Nike Touchproof running handschoenen en een wafelijzer. Mijn moeder kreeg van mij een paar cadeautjes uit eigenbelang, namelijk een eigen Tweezerman omdat ze de mijne altijd steelt, ook kreeg ze een waterkoker omdat we nog geen waterkoker hadden ;-).

Zaterdagochtend at ik het linkse ontbijtje, twee crackers met Hüttenkäse, een mandarijn, glas bietensap, glas smoothie (spinazie, komkommer, sinaasappel, appel en banaan) en een glas water. Van 10.00 tot 17.30 heb ik gewerkt en nadat mijn vriend en ik snel een bord spaghetti hadden gegeten gingen we met de trein naar Maastricht om voor dance4life te collecteren bij Flashdance de Musical in Theater aan het Vrijthof. Het was leuk om te doen en de Musical met o.a. Anouk Maas en Jim Bakkum was ook erg leuk.

En toen was het zo ver. De dag van de Bruggenloop! ‘s Ochtends at ik 3 kleine pannenkoeken met appelstroop, een glas bietensap en een glas water. Om 12.00 zat ik in de trein naar Rotterdam en om 14.45 was ik bij de Kuip. ‘s Avonds kwam ik weer om 21.30 thuis en wat daar tussenin gebeurde lees je morgen ;-)!

3 Comments on Diary #9

 1. marleen
  13 december 2013 at 09:41 (11 jaar ago)

  goed ontbijt! ik heb ook pannenkoeken gegeten zondag :D

  Beantwoorden
 2. Aurelie
  14 december 2013 at 13:41 (11 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen op de Bruggenloop! De dag van een wedstrijd eet ik altijd brood als ontbijt, maar misschien moet ik toch eens pannenkoekjes gebruiken.

  Beantwoorden
 3. Rosie
  14 december 2013 at 15:34 (11 jaar ago)

  Oeh klinkt hartstikke gezellig (en lekker) om zo pakjesavond te vieren! Wel jammer dat je vader er niet bij kon zijn natuurlijk! En die pannenkoeken.. Hmm!

  Liefs van Rosie

  Beantwoorden

Leave a Reply