Dromen

Afgelopen zondag was de marathon van New York en een half jaar geleden deed dance4life (de organisatie waar ik mee naar Oeganda ben geweest) een oproep om voor hun de marathon van New York te lopen. Je haalt dan 5000 euro sponsorgeld op en rent de marathon. Toen ik dit zag moest ik meteen aan Annemerel denken, toen we de bootcamp deden tipte ik haar hierover. 5000 euro is wel enorm veel geld. Voor de reis die ik naar Nepal maakte moest ik 1600 euro ophalen, daar heb ik een half jaar over gedaan en met heel veel moeite was het gelukt. Maar Annemerel moet het kunnen dacht ik, zelf twijfelde ze erover maar uiteindelijk schreef ze zich in, het is haar zelfs gelukt om 8000 euro voor dance4life op te halen en de marathon in 4:05:00 te lopen, echt super knap gedaan! Lees hier meer over haar ervaringen.

Nu ik zelf aan het trainen ben voor een halve marathon kriebelt het wel een beetje, wat als ik volgend jaar de marathon van New York zou lopen, voor dance4life natuurlijk! Ik droom nog even verder, oke?

bron afbeelding

1 Comment on Dromen

  1. BirdPlanet
    13 november 2013 at 16:05 (10 jaar ago)

    Ohh, wat leuk dat jij Annemerel getipt hebt om mee te doen voor Dance4life! Een marathan lopen in een grote stad staat ook op mijn bucketlist..

    Beantwoorden

Leave a Reply