Running outfit voor de herfst/winter

runningclothes

Het word weer winter, de temperatuur daalt en de kans op neerslag is groter, voor mij betekend dat een nieuwe outfit. Ik ben in maart dit jaar begonnen met hardlopen, ik kocht bij V&D in de uitverkoop een sportlegging voor 1 euro! En op mijn oude sportschoenen begon ik met hardlopen. Een zomeroutfit met echte hardloopkleding had ik toen het warmer werd al snel aangeschaft, ik deed niets meer aan sport dus ik had ook niets anders om aan te trekken. Ik heb dus nog geen kleding voor de winter.

Een paar weken terug bezocht ik de Designer Outlet Roermond omdat ik een VIP pasje had ontvangen voor 10% extra korting. Ik ging voor een regen en winddichte jack, een stay warm longsleeve en lange stay warm tight van Nike. Deze kleding speciaal ontworpen voor hardlopen zorgen ervoor dat zweet word afgevoerd en je lekker warm en comfortabel kunt rennen.

Ik heb de kleding nog niet aangehad tijdens het hardlopen omdat het er simpelweg nog niet koud genoeg voor is geweest. Ik kan de longsleeve ook altijd nog combineren met een cropped tight om er een beetje tussenin te zitten. Maar vanaf aanstaande donderdag zakt de temperatuur voor een paar dagen naar 12 graden dus dan kan ik het eindelijk uitproberen denk ik!

myrunningoutfit

Leave a Reply