Voedselbank Limburg Zuid

Eerder dit jaar maakte Dion en ik deze video over de Voedselbank Limburg Zuid, in Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Duizenden kinderen gaan met honger naar school. Anno 2013. Voedselbanken voorzien wekelijks ruim 30.000 huishoudens van een voedselpakket. Om de klanten van eten te kunnen voorzien, werken de voedselbanken samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Samen zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Hier zijn veel vrijwilligers bij betrokken.

Wil je de voedselbank Limburg Zuid steunen mensen die op lange wachtlijsten staan sneller geholpen kunnen worden en de klanten iets extra’s kunnen krijgen voor de feestdagen? Klik dan hier.

2 Comments on Voedselbank Limburg Zuid

 1. marleen
  4 december 2013 at 16:26 (11 jaar ago)

  wow heftig filmpje zeg! die vrouw aan het einde… zo sneu :( goed om hier aandacht aan te besteden! er zijn honderdduizend(en) mensen in NL die onder de armoedegrens leven en dat wordt vaak vergeten….

  Beantwoorden
  • Jasmine
   4 december 2013 at 16:59 (11 jaar ago)

   Gister was inderdaad nog op het journaal hoe veel Nederlanders onder de armoede grens leven, dat wordt echt heel vaak vergeten!

   Beantwoorden

Leave a Reply